Yhteistyökumppanit

Sopimuskumppanuus

NT-kuntoutus tekee yhteistyötä eri kumppaneiden kanssa. Jokaisen sopimuskumppanin kanssa tehdään omat yksilölliset sopimukset.

KELA

Lue lisää

Meillä on voimassa oleva sopimus Kelan kanssa vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen yksilöfysioterapiasta, sekä allasterapiasta.

Fysioterapian toteuttamiseen tarvitaan voimassaoleva kuntoutuspäätös. Miten haen vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta?
Kenelle vaativa lääkinnällinen kuntoutus on tarkoitettu?

VARHA

Lue lisää

Palvelemme Varsinais-Suomen Hyvinvointialuetta (entinen Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiri sekä alueen kaupungit/kunnat), jonka kanssa meillä on voimassa oleva hankintasopimus. Sopimus koskee fysioterapiapalveluja, lymfaterapiapalveluja ja allasterapiapalveluja.

Vakuutusyhtiöt

Lue lisää

Vakuutusyhtiöiden  kautta voi hakeutua lääkinnälliseen kuntoutukseen, jos kuntoutuksen tarve johtuu työ- tai sotilastapaturmasta, ammattitaudista tai liikenneonnettomuudesta. Kuntoutuksen kustannukset korvataan tapaturma- ja liikennevakuutuslain mukaan. Asiakas voi aloittaa fysioterapian, saatuaan maksusitoumuksen.

Jäsenyydet

NT-kuntoutus on Suomen Kuntoutusyrittäjien jäsen ja Valviran valvoma kuntoutusyritys. Asiakkaidemme on mahdollisuus saada maksutonta neuvontaa oikeuksista potilaana. Lisätietoja Kuntoutusyrittäjien potilasneuvonnasta.
Lisäksi yrityksemme tekee yhteistyötä monen eri fysioterapia-alan erikoisyhdistyksen kanssa.

Järjestöt ja yhdistykset

Järjestöjen ja yhdistysten toimintaan kuuluu muun muassa erilaisia vertaistuen muotoja, edunvalvontaa, koulutusta ja valmennuksia.

Ota yhteyttä

 

02 251 8400

fysioterapia@nt-kuntoutus.fi

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku

NT-Kuntoutus

NT-Kuntoutus

Aukioloajat

Maanantai - torstai 8.00 – 18.00
Perjantai 8.00 – 16.00

Ajanvaraus

Maanantai 8.00 – 16.00
Tiistai - perjantai 8.00 – 15.00

Copyright  NT-Kuntoutus 2024  | Tietosuojaseloste