NT-kuntoutuksen palvelut

Monipuolinen fysioterapia

Erityisesti neurologisten kuntoutujien fysioterapia on NT-kuntoutuksen vahvaa osaamisaluetta.

Laadukas fysioterapia

Tuotamme yksilöllistä asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa fysioterapiaa ammattitaidolla ja kokemuksella.

Fysioterapiaa altaalla

Fysioterapiaa toteutetaan vastaanotolla, asiakkaan kotona, kuntosalilla, altaalla tai vaikka liikuntakokeiluna keilahallissa.

Palvelut

Vaalimme perinteistä hyvän palvelun henkeä. Meille tärkeää on asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen. Haluamme, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Haluamme ja voimme olla ylpeitä ammattitaidostamme ja toiminnastamme. Tuotamme yksilöllistä asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa fysioterapiaa. Meille voit tulla fysioterapiaan myös ilman lähetettä.

Lisäksi fysioterapiasta on mahdollisuus saada kotitalousvähennystä. Kotitalousvähennystä on nyt mahdollista saada kotona toteutetusta fysioterapiasta 1.1.2024 alkaen. Kotitalousvähennyksen enimmäismäärä on 3 500 euroa ja työn osuudesta voidaan vähentää 60 prosenttia. 

Laadukas fysioterapia

Laadukas fysioterapia perustuu asiakkaan toimintakyvyn ja liikkumisen sekä niihin liittyvien valmiuksien ja edellytysten selvittelyyn, arviointiin, tutkimuksiin ja mittauksiin. Fysioterapia suunnitellaan tavoitteellisesti. Fysioterapiassa huomioidaan omatoimisen harjoittelun ohjaus, apuvälinetarpeen arviointi ja kodinmuutostöiden suunnittelu. Fysioterapian toteutus palautteineen kirjataan reaaliaikaisesti, sähköisesti ja sovitusti.

TERVETULOA OSAAVIIN KÄSIIN

Neurologista fysioterapiaa jo vuodesta 1984!

Ota yhteyttä

 

02 251 8400

fysioterapia@nt-kuntoutus.fi

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku

NT-Kuntoutus

NT-Kuntoutus

Aukioloajat

Maanantai - torstai 8.00 – 18.00
Perjantai 8.00 – 16.00

Ajanvaraus

Maanantai 8.00 – 16.00
Tiistai - perjantai 8.00 – 15.00

Copyright  NT-Kuntoutus 2024  | Tietosuojaseloste