Lantionpohjan fysioterapia

Fysioterapian avulla hoidetaan lantionpohjan lihasten toimintahäiriöitä. Toimintahäiriöt ovat yleisiä vaivoja, jotka voivat hankaloittaa jokapäiväistä elämää. Vaivat voivat ilmetä esimerkiksi virtsan tai ulosteen tahattomana karkailuna, tiheänä virtsaamisen tarpeena, ummetuksena, tunnottomuutena sekä lantionpohjan ja lantion kiputiloina, jotka vaikeuttavat yhdyntää. Vaivat ovat tavallisia sekä miehillä että naisilla.

Tavoitteena on oikeanlaisella ja oikein kohdistetulla fysioterapialla ja omatoimisella harjoittelulla lantionpohjan lihasten hallinnan parantuminen, toimintahäiriöiden vähentyminen ja elämänlaadun parantuminen.

Lantionpohjan lihasten harjoittelu on virtsankarkailun ensisijainen hoito. Fysioterapian tavoitteena on hoitaa ja ennaltaehkäistä toimintahäiriöitä. Apuna käytetään biopalautetta, joka voi helpottaa lihasten löytämistä ja tunnistamista sekä harjoittelua. Tarvittaessa voidaan käyttää kivutonta sähköhoitoa lihasten aktivoimiseen, kivun hoitoon tai rentouttamiseen. fysioterapia perustuu fysioterapeutin toteuttamaan huolelliseen tutkimiseen ja haastatteluun, jonka perusteella laaditaan yksilöllinen terapiasuunnitelma.

Tutustu myös

Tuotamme yksilöllistä, asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa, fysioterapiaa.
Meille voit tulla fysioterapiaan myös ilman lähetettä.

Ota yhteyttä

 

02 251 8400

fysioterapia@nt-kuntoutus.fi

Verkatehtaankatu 4, 20100 Turku

NT-Kuntoutus

NT-Kuntoutus

Aukioloajat

Maanantai - torstai 8.00 – 18.00
Perjantai 8.00 – 16.00

Ajanvaraus

Maanantai 8.00 – 16.00
Tiistai - perjantai 8.00 – 15.00

Copyright  NT-Kuntoutus 2024  | Tietosuojaseloste