NT-Kuntoutus  Oy

on aluehallintoviraston hyväksymä fysioterapiapalveluja tuottava yritys. NT-Kuntoutus on perustettu yli 30 vuotta sitten, vuonna 1984.  Vuonna 2014 meillä oli 9402 hoitokertaa. Suurin osa fysioterapiasta toteutetaan vastaanotolla, mutta teemme paljon kotikäyntejä ja allasterapiaa. 82 % asiakkaistamme on neurologisia kuntoutujia.

NT-Kuntoutus tuottaa asiakkailleen fysioterapiapalveluja ja siihen liittyviä liitännäispalveluja. Tavoitteenamme on huomioida asiakkaan tarpeet kokonaisvaltaisesti ja helpottaa hänen kotiutumistaan tai selviytymistään kotona. Pääsääntöisesti asiakkaamme ovat nuoria, aikuisia tai ikääntyviä henkilöitä. Toteutamme kuntoutusta myös veteraaneille. Fysioterapia  toteutetaan vastaanotolla, asiakkaan kotona, kuntosalilla, altaalla tai vaikka liikuntakokeiluna keilahallissa. Meillä on korkeatasoinen osaaminen ja vankka kokemus NEUROLOGISESSA  ja KOTIUTTAVASSA fysioterapiassa.PALVELUAJATUS 


Vaalimme perinteistä hyvän palvelun henkeä. Toimimme aina asiakkaamme parhaaksi. Meille on tärkeää asiakkaan kuunteleminen ja kunnioittaminen. Haluamme, että asiointi kanssamme on sujuvaa ja helppoa. Hoidamme asiat joustavasti, luotettavasti, täsmällisesti ja oikeaan aikaan.  Haluamme ja voimme olla ylpeitä ammattitaidostamme ja toiminnastamme.

Tuotamme yksilöllistä asiakkaan tarpeisiin soveltuvaa fysioterapiaa. Lääkärin lähete on Kela-korvausten peruste, mutta fysioterapiaan voi tulla myös ilman lähetettä.

Laadukas fysioterapia perustuu asiakkaan

            -liikkumisen ja toimintakyvyn ja niihin liittyvien valmiuksien ja edellytysten selvittelyyn, niiden                                         arviointiin, tutkimuksiin ja mittauksiin
           - fysioterapian suunnitteluun ja sen mukaiseen toteutukseen

           - kotiharjoitteiden ohjaukseen
           - 
apuvälinetarpeen arviointiin ja kodinmuutostöiden suunnitteluun osallistumiseen
           - reaaliaikaiseen kirjaamiseen ja sovittujen raporttien ja palautteiden tuottamiseen.TOIMINTAIDEA


Tuotamme asiakkaillemme parasta mahdollista kuntoutusta. Toimimme vuorovaikutuksessa asiakkaan kanssa asiakasta kuunnellen.
Kehitämme jatkuvasti  ammattitaitoamme, jotta voimme tarjota asiakkaillemme korkeatasoista ja luotettavaa fysioterapiaa. Tuemme asiakastamme hänen jokapäiväisessä elämässään. Ymmärrämme rajamme ja olemme aktiivisessa yhteydessä muihin alan ammattilaisiin. Olemme sitoutuneet työssämme eettisiin periaatteisiin. Kunnioitamme elämää, asiakkaan ihmisarvoa ja itsemääräämisoikeutta. Kohtaamme jokaisen asiakkaan tasavertaisena ikään, sukupuoleen, rotuun, kansalaisuuteen, uskontoon, etniseen taustaan, ihonväriin, seksuaaliseen suuntautuneisuuteen, toimintakykyyn, terveydentilaan tai poliittiseen kantaan katsomatta. Fysioterapeutti toimii tehtävässään luottamuksellisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltäytyä hänelle ehdotetuista hoidoista tai mikäli asiakas ei itse kykene tekemään päätöksiä, teemme yhteistyötä asiakkaan läheisten kanssa. Fysioterapeutti on velvollinen kertomaan asiakkaalle toiminnan odotetut vaikutukset ja mahdolliset riskit. Toimimme yhteiskuntavastuun mukaisesti huomioiden taloudelliset, sosiaaliset ja ympäristöön vaikuttavat tekijät.

Henkilökuntamme on yhdistelmä ammattitaitoa, kokemusta, nuoruuden intoa ja motivaatiota hyvään palveluun. 


                                          NT-Kuntoutuksessa olet hyvissä käsissä!TILAT JA LAITTEET

Meille on helppo tulla, sillä toimitilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella lähellä linja-autoasemaa Verkahovin esteettömissä ja avarissa tiloissa, joissa olemme toimineet vuodesta 2002. Käytössämme on terapeuttiseen harjoitteluun sopiva sali ja kahdeksan erillistä hoitohuonetta. Hoitopöydät ovat hydraulisesti säädettäviä ja neljässä huoneessa on ns. mattoplintti eli leveä hoitopöytä. Odotusaulassa on inva-WC. Miehille ja naisille on erikseen pukuhuoneet.

Aktiiviseen harjoittelun laitteisto on valittu siten, että ne soveltuvat hyvin liikuntarajoitteisille. Käytössämme on mm. nojapyörä, Nustep (istuma crosstraineri), ergometri, vatsapenkki, Mediplate -tärinärentoutuslaite, cardiotrainer ja sähköllä toimiva seisomateline. Uusi Motomed Viva light sähköavusteinen harjoituslaite, jossa on mahdollisuus harjoitella niin käsiä kuin alaraajoja, hankittiin kesäkuussa 2016,  Käytössämme on Wii-pelikonsoli tuomassa vaihtelua harjoitteluun.

Kävelyn harjoitteluun sopivat hyvin Verkahovin pitkät käytävät ja turvalliset portaat. Kävelyharjoituksen apuna voidaan käyttää  painokevennettyä kävelyharjoituslaitetta, rollattoreja, tasofordia tai nojapuita.

Lisäksi meillä on paljon pienvälineitä liikkuvuuden, tasapainon  ja lihaskunnon harjoittamiseen.